Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguewedstrijden BL-P1-8M

Leaguewedstrijden BL-P1-8M

Op zaterdag 24 november hebben onze teams van onze drie wijken Blanquizal, Popular 1 en 8 de Marzo leaguewedstrijden tegen elkaar gespeeld.  

 

 

 

 

De speellocatie was het basketbalveld in de wijk Blanquizal waar Guido in januari 2008 het basketbalproject van Aros de Esperanza is begonnen. Voor Guido is het dan ook altijd een zeer speciaal gevoel als er leaguewedstrijden op dit basketbalveld worden gehouden, wat vele mooie herinneringen bij hem opwekt.

 

 

Deze zaterdag was het ongelooflijk warm met temperaturen ver boven de 30 graden. Iedereen zocht dan ook waar ze konden de schaduw op. 

 

 

 

 

 

Zoals gewoonlijk zijn we de leaguedag begonnen met het aanbieden van ons traditioneel gratis ontbijt voor de speelsters, bestaande uit sinasappelsap en pasteles de pollo (hartige kiptaartjes).

 

 

 

Het ontbijt voor de speelsters is altijd een geweldig succes. Veel speelsters hebben het thuis niet al te breed, dus ze zijn elke keer weer erg blij dat ze van ons een lekker ontbijt krijgen!  

 

 

 

 

Na afloop van elk ontbijt op de zaterdagen maken we dan altijd eerst nog een paar leuke groepsfoto's voordat we met de wedstrijden beginnen.  

 

 

 

Elke leaguedag vervoeren we onze speelsters gratis met bussen naar de speellocaties. Ook huren we elke leaguedag altijd een officiële basketbalscheidsrechter in om alle wedstrijden in goede banen te leiden.    

 

 

 

En ook proberen we altijd om tijdens wedstrijden een officieel basketbalnetje in de ringen te hangen van het basketbalveld, wat voor de speelsters de wedstrijden een nog officiëler karakter geven. 

 

 

Alle speelsters beleven elke keer weer ongelooflijk veel plezier aan onze leaguewedstrijden. Het is echt geweldig om te zien dat onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza" altijd zoveel pret oplevert voor de speelsters.  

 

 

 

 

 

Sinds deze maand eindigen we elke leaguedag ook met een lunch voor onze speelsters, eveneens bestaande uit sinasappelsap en pasteles de pollo. De speelsters gaan tijdens de wedstrijden namelijk helemaal tot het uiterste en zijn na afloop van een leaguedag dan ook allemaal wederom zeer hongerig. 

 

 

 

 

Deze hele leaguedag van zaterdag 24 november was dan ook weer een geweldig succes!

 

Op zaterdag 1 december staat de volgende leagueontmoeting alweer op het programma, deze keer tussen onze teams van de wijken Hato Viejo en El Jardín.

 

Zie hieronder nog 14 andere foto's van de leagueontmoeting van zaterdag 24 november tussen de teams van onze wijken Blanquizal, Popular 1 en 8 de Marzo.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl