Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Jaarafsluiting - wijken westkant

Jaarafsluiting - wijken westkant

Als feestelijke jaarafsluiting hebben wij ook dit jaar weer al de deelnemende meisjes aan ons project, die over zijn gegaan naar het volgend schooljaar, en hun familie uitgenodigd naar een pretpark met zwembaden. Dit jaar hebben wij weer eens gekozen om naar het recreatiepark COMFAMA Copacabana “Las Ballenas” (de Walvissen) te gaan dat een uur buiten Medellin ligt.

 

Dit park is één van de mooiste dicht in de buurt van Medellín (met zeer veel zwembaden, waterglijbanen en diverse andere attracties) maar daardoor ook 1 van de duurste wat betreft entreegeld. Sinds 2010 hadden wij daardoor dit park dan ook niet meer bezocht.

 

Aangezien het aantal deelnemende meisjes in 2013 aan ons sociaal basketbalproject wederom flink is gegroeid hebben wij de feestelijke jaarafsluiting verdeeld over 2 dagen om zo deze feestelijke uitjes overzichtelijk te kunnen houden. Gisteren, zaterdag 14 december, hebben wij reeds de deelnemende meisjes aan ons project en hun familie van de 4 wijken aan de oostkant van Medellín waar wij werken uitgenodigd: wijken Popular 1, El Jardín, San Pedro en 8 de Marzo. Zie ook het verslag van deze zeer leuk jaarafsluiting op onze website. 

En vandaag, zondag 15 december, hebben wij vervolgens de deelnemende meisjes aan ons project en hun familie van de 4 wijken aan de westkant van Medellín waar wij werken uitgenodigd: wijken Aures 1, Blanquizal, Efe Gómez en Hato Viejo. Zie hierbij het verslag van deze mooie
feestelijke jaarafsluiting. 

 

Net zoals gisteren is ook de feestelijke jaarafsluiting van vandaag geweldig verlopen! Meteen nadat we naar binnen mochten zat de sfeer er ook alweer gelijk goed in!  

 

  

 

Zoals in het verslag van de feestelijke jaarafsluiting van gisteren ook al vermeld heeft het recreatiepark Comfama Las Ballenas een zeer spectaculaire locatie!

 

   

En net zoals gisteren hebben ook alle vandaag uitgenodigde meisjes en hun familieleden zich weer opperbest vermaakt in de diverse zwembaden! Sommigen waren zo verzot op de zwembaden dat ze van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags in de zwembaden hebben gelegen, met alleen even een pauze toen we gingen lunchen! 

 

 

 

 

  

En ook van alle andere attracties heeft iedereen zeer genoten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook deze hele feestelijke jaarafsluiting is dus weer een geweldige dag voor de meisjes en hun familieleden geweest waarmee ze veel leuke ervaringen en mooie herinneringen hebben opgedaan.   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie hieronder nog diverse andere foto's van deze mooie dag! 

  

 

 

 

 

  

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl