Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Nederlandse ambassade

Bezoek Nederlandse ambassade

Op donderdag 30 april heeft ons project bezoek gehad van de heer Floris van Eijk van de Nederlandse ambassade in Bogotá. De heer van Eijk heeft ons kernprogramma Basketbaltrainingen bezocht in de wijk Aures 1. Tevens hadden wij de heer Tim Vonk uitgenodigd, die ons project al jaren een warm hart toedraagt.

 

Dhr. van Eijk (2e rij, 4e van rechts) en dhr. Vonk (voorste rij, uiterst rechts)


Ook hadden we een team van onze wijk Hato Viejo uitgenodigd om tegen de teams van Aures 1 te spelen, zodat de heer van Eijk tevens een goed beeld kon krijgen hoe wij de wedstrijden van onze eigen basketballeague La Liga de Esperanza altijd organiseren. O.a. bijvoorbeeld met mooie uniformen en een gratis ontbijt voor iedereen.

  

 

  

 

 

 

Hierbij willen wij de heer van Eijk heel hartelijk bedanken voor zijn bezoek aan ons project. Heel leuk om te zien dat de Nederlandse ambassade ons project wilde leren kennen. Ook willen wij de heer Tim Vonk bedanken voor het fluiten van de wedstrijden en het vervoeren van de heer van Eijk. Heel attent van hem.

 

De deelnemende meisjes in de wijk Aures 1 en het bezoekende team van de wijk Hato Viejo hebben allemaal een zeer leuke dag gehad. De speelsters van Aures 1 hadden het zelfs zo naar hun zin dat we na afloop van het bezoek van de heer van Eijk nog ruim anderhalf uur door zijn gegaan met trainen. Fantastisch om te zien dat ze het zo naar hun zin hebben binnen ons project!  

 


  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl