Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Gezocht: 2e hands spullen!

Gezocht: 2e hands spullen!

In april en mei zal Aros de Esperanza met een kraampje op 2 rommelmarkten gaan staan om zo geld proberen in te zamelen voor onze programma's in Colombia via het verkopen van 2e hands spullen.

 

Op 30 april zullen we op de Oranjemarkt in Zwijndrecht staan van 10:00 tot 17:00. De locatie van de markt is de Burgemeester de Bruïnelaan en omgeving.

 

En op 21 en 22 mei zullen we op de MeiMarkt in Tilburg staan van 21:00 tot 17:00. De locatie van deze nachtmarkt is de binnenstad, met ruim 600 kramen en op alle pleinen livemuziek en tevens veel mobiel entertainment door animatieshows en straattheater.

 

Aros de Esperanza is momenteel druk bezig met het inzamelen van zoveel mogelijk 2e hands spullen om te kunnen verkopen op deze 2 markten. Hierbij willen wij iedereen dan ook vragen of hij/zij misschien 2e hands spullen heeft die ze aan Aros de Esperanza wil doneren. Hoe meer goederen Aros de Esperanza heeft om te kunnen verkopen, hoe hoger de opbrengst zal zijn!

 

Mocht u 2e hands spullen willen doneren, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Annette Verschure, voorzitster Aros de Esperanza, op nummer 06-23682548 of u kunt haar een e-mail sturen: annette@aros-de-esperanza.org

 

De MeiMarkt in Tilburg mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is een niet meer weg te denken Tilburgse Attractie die de hele binnenstad van Tilburg beslaat. Met een bezoekersaantal van 125.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

 

Zie voor meer informatie over de MeiMarkt: www.meimarkt.nl

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl