Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Jaarafsluiting 2014 - uitje 2

Jaarafsluiting 2014 - uitje 2

Als feestelijke jaarafsluiting organiseren wij elk jaar voor al de deelnemende meisjes aan ons project, die over zijn gegaan naar het volgend schooljaar, en hun familie een uitje naar een pretpark met zwembaden. Dit jaar hebben wij weer eens gekozen om naar het recreatiepark Aeroparque Juan Pablo II te gaan dat naast het oude vliegveld van Medellin ligt.

 

Aangezien ons sociaal basketbalproject inmiddels zeer groot is met ruim 450 deelnemende meisjes verdelen wij altijd de feestelijke jaarafsluiting over meerdere dagen om zo deze feestelijke uitjes overzichtelijk te kunnen houden. Gisteren, donderdag 11 december, zijn wij reeds begonnen met de eerste jaarafsluiting (uitje 1), zie ook het artikel op onze website. Vandaag vond vervolgens uitje 2 plaats, waarvoor wij de deelnemende meisjes aan ons project en hun familie van de wijken Aures 1, El Jardin en Hato Viejo hadden uitgenodigd.

Zie hieronder het verslag van dit fraaie uitje, alsmede een video:
http://youtu.be/LTWRNigJhfQ

 

 

Een uitje met hun dochter is voor de families iets heel speciaals, want zelf kunnen de families een uitje naar een pretpark niet betalen. De totale uitgaven daarvoor (vervoer, entree, eten en drinken, snacks, enz. van alle familieleden) zijn namelijk veel te hoog. Veel ouders kwamen ons dan ook tijdens dit uitje wederom bedanken!

 

En zoals u zich kunt voorstellen hebben alle meisjes en hun familieleden zich ook vandaag weer opperbest vermaakt in de diverse zwembaden! Ook deze feestelijke jaarafsluiting was weer erg geslaagd waaraan de meisjes en hun familie zeer leuke herinneringen hebben opgedaan.  

 

Zie hieronder een kleine selectie foto's van deze erg fraaie dag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl