Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Nieuwe coaches op proef

Nieuwe coaches op proef

Vanwege de zeer grote instroom van nieuwe speelsters in onze wijk El Jardín en de uitbreiding van ons sociaal basketbalproject met de nieuwe wijk Aures 1 hebben wij op maandag 8 april drie nieuwe basketbalcoaches op proefbasis aangenomen.

 

De bedoeling is dat de drie nieuwe coaches de basketbaltrainingen van Guido in de wijken El Jardín en Aures 1 gaan overnemen, waardoor Guido eindelijk meer tijd zal krijgen om zich weer te kunnen gaan richten op zijn zeer belangrijke taken zoals fondsenwerving in zowel Colombia alsmede Nederland en Amerika.

 

De afgelopen paar maanden moest Guido namelijk wekelijks steeds meer basketbaltrainingen gaan geven aangezien in zijn eigen wijk El Jardín sinds februari 2013 zich nu al ruim veertig nieuwe meisjes hebben aangemeld. Hierdoor is het totaal aantal speelsters in deze wijk nu al meer dan vijfentachtig waardoor Guido in plaats van aan zijn oorspronkelijke 2 groepen nu al aan 4 groepen in El Jardín les geeft. Deze trainingen nemen echter wekelijks ruim achttien uur in beslag.

 

De basketbaltrainingen in de nieuwe wijk Aures 1 werden sinds de start daar op 14 februari ook door Guido gegeven totdat er een geschikte coach zou zijn gevonden, waarmee Guido nog eens acht uur per week mee bezig is. In totaal is Guido met beide wijken dus zesentwintig uur in de weer met het geven van trainingen, waardoor hij niet meer toe kwam aan zijn erg urgente taken zoals het schrijven van projectvoorstellen voor bedrijven en het zoeken naar fondsen.

 

Voor de wijk El Jardín hebben we Elly Arroyave en Dora Rios op proefbasis aangenomen. Elly Arroyave is 19 jaar, tweedejaars studente Lichamelijke Opvoeding en fervent basketbalspeelster. Dora Rios is 47, afgestudeerd sportbegeleidster en zeer bedreven in basketbal.

 

 

Speelsters wijk El Jardín 8 t/m 12 jaar (groep 1B) samen met Elly (bovenste rij, 2e van links)   

 

 

Speelsters wijk El Jardín 14 t/m 16 jaar samen met Dora (uiterst links) 

 

Elly zal de basketbaltrainingen aan de 2 nieuwe groepen speelsters in de wijk El Jardín (7 t/m 11 jaar) gaan geven. En Dora zal de groep speelsters 14 t/m 16 jaar van Guido overnemen. En Guido zelf zal zijn oorspronkelijke groep van speelsters van 9 t/m 13 jaar (waarmee hij het programma in El Jardín in oktober 2011 begon) les blijven geven.

 

Voor de wijk Aures 1 hebben wij Juliana Gaviria op proefbasis aangenomen. Juliana is 21 jaar en net als Elly tweedejaars studente Lichamelijke Opvoeding en fervent basketbalspeelster.

 

 

Speelsters wijk Aures 1 samen met Juliana (bovenste rij, midden) 

 

Sinds 8 april is Guido de hele maand al bezig geweest om de coaches in te werken. De bedoeling is dat per maandag 6 mei Elly, Dora en Juliana zelf alleen de trainingen gaan geven, waardoor Guido meer tijd op kantoor kan besteden naar het zoeken naar fondsen.

 

Zie hieronder enkele foto's van de trainingen gegeven door Elly en Juliana.

 

Foto's trainingen Elly (wijk El Jardín):  

 

 

 

 

 

 

Foto's trainingen Juliana (wijk Aures 1): 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl