Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Eigen wafelzaakje bijna realiteit!

Eigen wafelzaakje bijna realiteit!

Stroopwafels en Luikse wafels zijn een onbekend iets in Colombia. M.b.t. ons programma Sociale Activiteiten verrassen we de deelnemende meisjes aan ons project daarom vaak met Luikse wafels die we zelf maken of we delen stroopwafels uit die Nederlandse bezoekers voor ons meenemen. Uiteraard vinden de meisjes dit elke keer fantastisch!

 

Al vele jaren lopen we daarom al met het plan om in Medellín een eigen wafelzaakje op te gaan zetten met de naam "Wafles de Esperanza", waarmee wij baantjes zouden kunnen gaan creëren voor deelnemende meisjes aan ons project die daarmee dan hun (universitaire) vervolgstudie na de middelbare school zouden kunnen gaan betalen. Vanwege de hoge aanschafkosten van een stroopwafelijzer was ons dit echter nog steeds niet gelukt.
 

Dankzij de geweldige ondersteuning van de koekjesbakkerij Hellema Hallum BV in Friesland is onze droom om een eigen wafelzaakje op te gaan zetten in Colombia nu bijna een realiteit! Hellema Hallum BV heeft namelijk een elektrisch stroopwafelijzer gedoneerd aan stichting Aros de Esperanza, dat eind november in Colombia aan zal komen.

 

Hierbij willen wij de gehele directie, en in het bijzonder dhr. G. Hellema, en alle werknemers van Hellema Hallum BV ongelooflijk bedanken voor hun prachtige geste om voor ons een elektrisch stroopwafelijzer te willen sponsoren. Echt fantastisch dat wij dankzij hen nu eindelijk de laatste stap kunnen gaan zetten naar de opzet van een eigen wafelzaakje! Voor meer informatie over Hellema Hallum BV zie ook hun website: www.koekjesvanhellema.nl


Ook willen wij hierbij de heer A. Gort uit Zwijndrecht heel hartelijk bedanken voor het tot stand komen van de ondersteuning door Hellema Hallum BV. Een geweldig gebaar waarmee wij in de wolken zijn. Ons idee van het opzetten van een wafelzaakje stond namelijk al zo lang op de agenda, ruim 4 a 5 jaar lopen we al met het plan. Prachtig dat het nu eindelijk werkelijkheid kan worden.


Zodra het stroopwafelijzer in Medellín is gearriveerd zullen wij dit gelijk via foto´s op onze website vermelden. We kunnen niet wachten tot het zover is!

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl