Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
31-1Bezoek Noortje aan wijk San Pedro
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Rotary Club Tiel en Medellín

Bezoek Rotary Club Tiel en Medellín

Op donderdag 23 maart heeft ons project bezoek gehad van dhr. Hubert Duijsens van de Rotary Club Tiel en van 3 leden van de Rotary Club Medellín, waaronder de voorzitster mevrouw Ligia Botero de Arango. Al geruime tijd is aan ons project aan het zoeken naar een ingang binnen het bedrijfsleven van Medellín, dus wij zijn ongelooflijk blij dat dit dankzij de Rotary Club Tiel nu eindelijk gelukt is!
Ons project heeft vele toekomstdromen, zoals uitbreiding naar 8 nieuwe wijken zodat we dan in elke deelgemeente van Medellín werkzaam zouden zijn. Ook zouden wij graag een universiteitsfonds voor de meest pientere deelneemsters aan ons project opzetten, alsmede het beginnen van een eigen bedrijfje om banen te kunnen genereren. En ook zouden we ooit graag de aanschaf van een stukje grond willen realiseren om een eigen kantoortje en basketbalvelden te bouwen. Vanwege de recente ontdekking van hoogbouw in Medellín is dit laatste echter vrijwel onmogelijk geworden, een vierkante meter grond is nu helaas peperduur geworden.

Ook zoeken wij dringend naar Colombiaanse vrijwilligers die Engels spreken om aan onze groepen deelneemsters Engels te gaan geven. Plus ook zouden we graag Colombiaanse medici uitnodigen om voorlichting te gaan aan de meisjes in ons project. Hopelijk kan de Rotary Club Medellín hierin een mooie rol gaan vertolken!

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl