Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  1e leaguewedstrijd “8 de Marzo”

1e leaguewedstrijd “8 de Marzo”

Op 20 juli was het dan eindelijk zover, de eerste wedstrijddag van “La Liga de Esperanza”voor de speelsters van onze nieuwe wijk “8 de Marzo”!

 

 

Alle speelsters hadden de afgelopen weken extra hard getraind om goed voor de dag te kunnen komen. Niet alleen de speelsters maar tevens het wijkbestuur van 8 de Marzo had al weken naar deze dag uitgekeken.  De secretaris van het wijkbestuur, mevrouw Patricia Galeano, was hoogstpersoonlijk meegekomen om de speelster aan te moedigen.

 

  Mevrouw Patricia Galeano, secretaris wijkbestuur 8 de Marzo, met speelsters 8 de Marzo

 

De tegenstander van 8 de Marzo was de wijk Hatoviejo. Met een grote ingehuurde schoolbus hebben we de speelsters en familie van de wijk 8 de Marzo vervoerd naar de wedstrijdlocatie.

 

Momenteel regent het haast elke dag in Medellín dus als locatie van de wedstrijden hadden we de overdekte sporthal gekozen van het recreatiepark COMFAMA Bello, dat vlakbij de wijk Hatoviejo ligt. De leiding van dit recreatiepark steunt Aros de Esperanza altijd geweldig en stelde wederom geheel gratis de sporthal ter beschikking aan Aros de Esperanza!

 

 

De wedstrijden werden ook deze keer weer goed geleid door de ingehuurde professionele scheidsrechter. Zich sportief gedragen staat hoog in het vaandel bij Aros de Esperanza. Na afloop van elke leaguewedstrijd moeten de speelsters bijvoorbeeld altijd verplicht de handen schudden met de tegenstandsters.

 

 

Om de eerste wedstrijddag van de speelsters van 8 de Marzo extra te vieren mochten na afloop van de wedstrijden alle speelsters het zwembad in. Uiteraard was dit één groot festijn voor de speelsters!

 

  

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl