Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Eerbetoon Gertie Dijkstra

Eerbetoon Gertie Dijkstra

Als eerbetoon aan Gertie Dijkstra hebben wij dit jaar extra mooie cadeautjes gekocht voor de deelnemende meisjes aan ons project die over zijn naar het volgend schooljaar: hele toffe rugzakken met bedrukking van Dream Catcher of Disney. 

 

 

Tot ons zeer grote verdriet was op donderdag 14 september jl. Gertie overleden na een zeer dappere en wilskrachtige maar helaas ongelijke strijd. Gertie en haar man Ben en zoon Gijs steunen ons project al vele jaren op een hele mooie manier. Elk jaar zorgen zij er voor dat de deelnemende meisjes aan ons project mooie cadeautjes krijgen ter beloning voor het overgaan naar het volgende schooljaar.

De cadeautjes van afgelopen jaren gaven veel meisjes grote blijdschap en hebben er tevens voor gezorgd dat de meisjes op het rechte pad zijn gebleven. Hun betrokkenheid is fenomenaal. Gertie en Ben waren zelfs zo bewogen met onze stichting dat Ben en de hele familie besloten hadden om op de overlijdenskaart de stichting onder de aandacht te brengen en te vermeldden dat zij donaties aan Aros de Esperanza erg waarderen.

Wij zitten om woorden verlegen van deze zo speciale hartverwarmende geste onder deze heel erg trieste omstandigheid. Een ongelooflijk prachtig gebaar dat ondanks alles de familie van Gertie nog steeds aan het helpen van de kansarme meisjes binnen ons project heeft gedacht, zo bijzonder, zo speciaal. Het is de steun van mensen zoals Gertie en Ben en hun kinderen die iedereen betrokken bij ons project de kracht geeft om door te gaan met ons werk hier, om te blijven vechten voor een betere toekomst voor de kansarme meisjes hier in de achterstandswijken van Medellín. 

 

Om Gertie te eren hadden wij de meisjes in de wijken gevraagd om op een mooi groot vel papier Gertie's naam te schilderen omringd door hartjes. Tijdens het uitdelen van de cadeautjes op donderdag 21 en vrijdag 22 december hebben de meisjes vervolgens geposeerd met hun bedankvellen en cadeautjes. Zie de foto´s hieronder.

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl