Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Update zoektocht stukje grond

Update zoektocht stukje grond

In de maanden juli en augustus hebben wij veel gezocht naar een beschikbaar stukje land in de omgeving van Medellín waarop wij onze grote toekomstdroom van een eigen kantoortje met basketbalvelden zouden willen gaan realiseren. Op onze eigen locatie zouden wij dan veel van onze activiteiten kunnen gaan houden in een veilige en rustige omgeving.


Vanwege de opkoop van grond door grote bouwondernemingen die daarop dan grote torenflats bouwen is de grondprijs in en rond Medellín echter helaas astronomisch hoog geworden over de laatste jaren (het goedkoopst wat nu nog te vinden is kost minimaal rond de 30 a 50 euro per m2, en dat is buiten de stad). Dit maakt het heel erg moeilijk om nog wat betaalbaars te vinden dicht in de buurt van Medellín.


Zo ook wat betreft de 2 meest interessantste opties die wij tot nu toe hebben gevonden, beide zijn heel erg duur, ruim 200.000 euro voor 5.000 a 10.000 m2. Zie de foto's onderaan dit artikel. Wij willen echter niet verder gaan dan een eventuele aanschafprijs van 110.000 euro.
 
 

Maar wellicht zijn de eigenaars van deze 2 opties bereid om in prijs te dalen, of ons minder dan 5.000 m2 te verkopen. In de maand september willen wij graag nog minstens 3 andere goede opties vinden zodat wij dan uit 5 stukken land de beste keuze zouden kunnen maken. Is er eenmaal een goede keuze gevonden, dat de eigenaar tevens wil verkopen tegen een zeer verantwoorde prijs, dan willen wij heel graag een fondsenwervingscampagne in zowel Nederland als Colombia gaan beginnen.

Drie foto's optie in plaatsje Copacabana (in totaal 57.000 m2 beschikbaar, prijs voor 5.000 m2 = 200.000 euro):

 

 

 

 

Vijf foto's optie in plaatsje Girardota (in totaal 11.600 m2 beschikbaar, inclusief watervallen, eigenaar wil het liefst het hele stukje land in zijn totaliteit verkopen, vraagprijs eigenaar is 250.000 euro, wat een relatief "goedkope" grondprijs per m2 is van 22 euro): 

  

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl