Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Proefuniformen reeds klaar

Proefuniformen reeds klaar

Op zaterdag 24 november hebben wij reeds de door ons bestelde proefuniformen in handen gekregen. Hier waren we erg verheugd over, want normaliter levert het bestellen van kleding in Colombia nogal vaak grote vertraging op. Door de snelle levering van de proefuniformen liggen we nu nog steeds goed op schema om al onze speelsters in prachtige basketbaluniformen aan de editie 2013 te laten beginnen van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza".

De gemaakte proefuniformen waren allemaal zeer mooi. In totaal hadden we 9 dezelfde proefuniformen laten maken, in 9 verschillende kleuren. Al onze 8 wijken gaan namelijk in haar eigen kleur spelen. Tevens hadden we een 9e proefuniform laten maken m.b.t. ons nog op te richten selectieteam.

  

De bedrukking van de proefuniformen is helaas niet helemaal gegaan zoals wij wilden. Zo hadden wij bijv. gezegd dat wij de vlaggen van Colombia en Nederland op de shirts in formaat 4x6 cm wilden, en tevens hoog geplaatst (links en rechts naast de kraag). Om de één of andere reden had de kleermaker er echter formaat 9x6 cm van gemaakt, plus de vlaggen veel te laag geplaatst.

Ook willen wij bij de grote bestelling dadelijk de uniformen m.b.t. de kleuren oranje en geel ook echt in deze kleuren, plus ons logo op de voorkant van de shirts hoger geplaatst hebben.

 

 


Voor de rest waren wij zeer tevreden met de proefuniformen! De kwaliteit was bijvoorbeeld uitstekend. De speelsters die de uniformen hebben gepast voor de foto's waren allemaal dan ook heel content.

Het 9e witte proefuniform (Pony 2014) heeft betrekking op het uniform waarin we ons talententeam willen laten gaan spelen. Per februari 2013 willen wij namelijk de beste speelsters t/m 13 jaar gaan selecteren en daarmee proberen om ons te gaan kwalificeren voor het toernooi Pony Basket 2014 dat altijd in januari wordt gehouden in Medellín voor teams t/m 13 jaar.

Aan dit toernooi nemen teams uit het hele land mee, en er komen dan ook veel scouts van universiteiten en middelbare scholen op dit toernooi af. Wordt een speelster gescout door een universiteit of middelbare school, dan kan ze hiermee een geheel gratis opleiding in de wacht slepen, in ruil voor het gaan spelen voor het basketbalteam van de universiteit of middelbare school.

Onze projectcoördinatrice Andrea heeft bijvoorbeeld zo een geheel gratis gymleraaropleiding aan een  universiteit van Medellín gekregen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dit ook één van onze speelsters zou gaan lukken!

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl