Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Liga: Cristo Rey-8 de Marzo

Liga: Cristo Rey-8 de Marzo

Op zaterdag 29 oktober vond de leagueontmoeting plaats tussen onze basketbalteams uit de wijken Cristo Rey en 8 de Marzo m.b.t. onze basketballeague "La Liga de Esperanza".

 

Speelsters Cristo Rey t/m 8 jaar   

  

De leagueontmoeting vond plaats in de wijk Cristo Rey. Vanwege de burgemeestersverkiezingen dit weekend in Colombia was onze gebruikelijke basketbalveld in de wijkschool niet beschikbaar. Hierom gebruikten we onze vroegere trainingslocatie in de wijk Cristo Rey, gelegen in een industrieterrein.

 

 

Al ruim vier maanden kunnen onze teams van de wijk 8 de Marzo alleen maar uitwedstrijden spelen vanwege het bendeconflict dat daar gaande is. Ons basketbalveld in de wijk 8 de Marzo ligt namelijk midden in de vuurlinie van twee rivaliserende bendes.

 

Momenteel trainen wij in 8 de Marzo op een klein zandveldje op een veiliger plek in de wijk. Dit veldje heeft echter geen basketbalborden met basketbalringen, dus de speelsters kunnen hierdoor helaas niet veel oefenen. Zie foto onder, en het artikel op onze website: "Trainingslocatie 8 de Marzo".

 

 

De speelsters van 8 de Maro zijn dan altijd ook zeer blij wanneer ze leaguewedstrijden kunnen spelen op een echt basketbalveld met basketbalborden en basketbalringen. 

 

Teams 8 de Marzo & assistente Roció  

 

Voor onze leaguewedstrijden gebruiken wij altijd dezelfde scheidsrechter (Sebastian). Hij gaat didactisch zeer goed om met onze speelsters, legt goed de regels uit en houdt makkelijk de orde. Alle speelsters kennen hem ondertussen en de wedstrijden verliepen dan ook wederom uitstekend. 

 

 

 

 

De speellocatie van deze zaterdag heeft een groot basketbalveld en tevens een minibasketbalveld. Op dit miniveld hebben wij de wedstrijd t/m 8 jaar laten spelen.

 

 

 

Ook deze leagueontmoeting waren weer veel moeders aanwezig om hun dochters aan te moedigen.

 

 

 

De speelsters van 8 de Marzo hadden het zo naar hun zin dat wij aan het eind van de leagueontmoeting een extra wedstrijd voor hen inlasten, zodat ze nog een uur langer konden basketballen dan gepland.

 

 

Zie hieronder een grote selectie van de foto's genomen op deze zaterdag.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl