Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Begin La Liga de Esperanza 2016

Begin La Liga de Esperanza 2016

Op zaterdag 5 maart is de editie 2016 van onze eigen basketballeague  "La Liga de Esperanza" van start gegaan. Aan deze league nemen alle teams deel van de 8 wijken waar wij momenteel werken. Dit jaar doen er wederom meer teams mee dan in het voorgaande jaar, wat dit jaar tot een recordaantal wedstrijddagen zal leiden. Plus uiteraard zal ook dit jaar weer elke wedstrijddag gepaard gaan met ons traditioneel gratis ontbijt voor alle deelneemsters! Veel meisjes komen namelijk vaak zonder ontbijt naar wedstrijden vanwege de slechte financiële situatie van hun families.
 

Onze league motiveert de deelnemende meisjes aan ons project extra hard om op het goede pad te blijven want allemaal willen ze zeer graag deelnemen aan onze wedstrijden. De meisjes mogen echter alleen deelnemen als ze goede schoolresultaten behalen, goed sociaal gedrag vertonen (thuis, in ons project, op straat en op school) en zich niet inlaten met drugs en bendes. En ook is onze league een uitstekend middel om tienerzwangerschap tegen te gaan want alle deelnemende meisjes willen geen wedstrijd missen! 

 

Zie hierbij de foto's van de 1e leaguedag 2016 gehouden op 5 maart tussen de teams van de wijken El Jardín en Hato Viejo (teams t/m 8, 10 en 12 jaar oud). De speellocatie was het basketbalveld in de wijk El Jardín. En het gratis ontbijt werd uitgedeeld door onze zeer enthousiaste Nederlandse vrijwilligers Lars (2e van rechts, 1e foto) en Willem (uiterst rechts, 1e foto) die momenteel voor 2 maanden aan de slag zijn binnen ons project.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl