Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  We gaan naar de Spelen!

We gaan naar de Spelen!

Ondanks de zeer late bekendmaking van de wedstrijdprogrammering door de organisatie is het ons toch gelukt om dit weekend trips te organiseren naar vrouwelijke basketbalwedstrijden van de Zuid-Amerikaanse Spelen!

 

Alle schriftelijke toestemmingen van de ouders zijn afgelopen twee dagen geregeld, en ook is het ons nog gelukt om op tijd bussen te kunnen regelen voor het vervoer van de speelsters en familie naar de wedstrijden. In totaal hebben we zes bussen ingehuurd om iedereen te kunnen vervoeren.

 

Nu moeten we alleen nog hopen dat we gemakkelijk tickets voor de wedstrijden kunnen bemachtigen. De tickets worden pas uitgegeven op de dag van de wedstrijden zelf.

 

Alle speelsters zijn door het dolle, de meesten zijn nog nooit in het centrum van de stad geweest, laat staan bij een professionele sportwedstrijd in een groot stadion. Zelfs bijna alle ouders zijn nog nooit bij een officiële sportwedstrijd geweest. Hopelijk worden de trips dus onvergetelijke ervaringen voor iedereen.

 

Per wedstrijddag zullen we maximaal twee wijken tegelijkertijd uitnodigen om de controle over de groepen overzichtelijk te kunnen houden in de ongetwijfeld grote menigten rondom de diverse stadions. Elke speelster mag maar één persoon meenemen om haar te vergezellen op de trip. Dit moet verplicht een volwassene zijn (vader of moeder of ander familielid), die speciaal op haar let gedurende de gehele trip.

 

Hierbij de wedstrijden die we zullen gaan bezoeken met de teams en hun familie:

-  Zaterdag 20 maart – 16:00 – Ecuador-Brazilië: teams wijken Cristo Rey en San Pedro;

-  Zondag 21 maart – 16:00 – Venezuela-Brazilië: teams wijken Blanquizal en Efe Gomez;

-  Maandag 22 maart – 16:00 – Ecuador-Venezuela: teams wijk Hatoviejo.

 

Helaas kunnen we geen wedstrijden van het nationale damesbasketbalteam van Colombia bezoeken omdat hun wedstrijden pas beginnen om 20:00. Vanwege veiligheidsredenen en vanwege de leeftijd van de speelsters willen we alle teams weer veilig terug hebben in hun wijken rond 19:00.

 

Mochten alle trips succesvol verlopen, dan willen we alle teams ook nog een keer uitnodigen voor de mannelijke basketbalwedstrijden die in het weekend van 27 en 28 maart worden gehouden.

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl