Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 6 was groot succes!

Dag 6 was groot succes!

Dag 6 van ons eindtoernooi 2015 (finaledag teams t/m 12 en 14 jaar) was een groot succes! Allemaal zeer spannende wedstrijden, eentje werd zelfs gewonnen met slechts 1 punt verschil! Plus zeer leuk om te zien dat de teams t/m 14 jaar van de wijken Popular 1 (bruin) en Efe Gómez (paars) de finale haalden die nipt werd gewonnen door Popular 1. Felicitaties aan beide teams voor hun mooie prestaties!

Het kampioenschap t/m 12 jaar werd gewonnen door de wijk El Jardín (geel), die ook al de titels t/m 8 en 10 jaar in de wacht had gesleept, dus die beleven helemaal prachtige dagen. En de andere finalisten waren de wijken Hato Viejo (blauw) die de finale t/m 12 jaar haalde en Aures 1 (rood) die 2 finales haalde (t/m 8 en 10 jaar).

 

Volgende week begint het toernooi voor de teams t/m 16 en 18 jaar. Hopelijk worden het net zulke prachtige dagen als alle 6 voorgaande dagen en zien we ook onze andere 3 wijken, San Pedro (groen), Blanquizal (roze) en 8 de Marzo (oranje), een prijs pakken. Plus als toetje mogen op elke finaledag de deelnemende teams na afloop ook nog eens 2 uur het zwembad in dus de pret kan niet op! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl