Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Proefuniformen bijna perfect!

Proefuniformen bijna perfect!

Op woensdag 22 januari hebben we eindelijk de nieuwe versies van onze proefuniformen ontvangen. Vanwege de Kerst- en Nieuwjaarsvakantie in Colombia hebben deze laatste versies helaas nogal een tijdje op zich laten wachten. De nieuwe proefuniformen waren nodig omdat in de vorige versies telkens grote fouten waren gemaakt met de bedrukking en kleur van de uniformen. Het is af en toe zeer frustrerend dat er altijd maar weer fouten worden gemaakt.

 

Gelukkig zijn de nieuwe proefuniformen echt schitterend geworden en bijna helemaal zoals wij ze willen. Deze keer zijn de kleuren allemaal goed gegaan, en ook is de grootte (4x6 cm) van de vlaggen van Colombia en Nederland deze keer goed gegaan. De vorige keer had de bedrukker de grootte van de vlaggen bijvoorbeeld 6x9 cm gemaakt, plus veel te laag geplaatst op de shirts.

 

 

 

Helaas had de kleermaker ook deze keer toch wederom weer wat kleine foutjes gemaakt, zoals een naam van een wijk verkeerd gespeld, plus vergeten om een zwart randje om de vlaggen te doen (zodat ze nog duidelijker zichtbaarder zijn op uniformen met zelfde kleur), plus ons logo op de broek te klein gemaakt, plus het woord "Fundación" op het shirt veel groter geschreven dan "Aros de Esperanza". Maar dit zijn nu nog maar slechts kleine details, voor het grootste deel is alles nu goed.

 

De kleermaker heeft ons beloofd om deze foutjes te corrigeren en komende week verwachten we de (hopelijk) laatste en definitieve proefuniformen te ontvangen, nu echt helemaal precies 100% zoals we die willen. Mocht dit het geval zijn dan kan eindelijk de grote order worden geplaatst. Aangezien er helaas toch altijd wel een foutje wordt gemaakt, willen we de grote order strategisch aanpakken, niet alles tegelijkertijd bestellen, maar in delen. Uiteraard zullen wij u allen op de hoogte houden van de vorderingen.

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl