Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie Rotaryclub Zwijndrecht "Waal en Devel"

Donatie Rotaryclub Zwijndrecht "Waal en Devel"

Aros de Esperanza is erg blij om te kunnen vermelden dat wij van de Rotaryclub Zwijndrecht “Waal en Devel” opnieuw een schitterende donatie hebben ontvangen!    

 

    

In 2010 had de Rotaryclub aan ons ook al een geweldig bedrag gedoneerd. We zijn de Rotaryclub dan ook zeer dankbaar voor het opnieuw steunen van ons project met wederom een zeer fraai bedrag. Hierbij wil Aros de Esperanza iedereen binnen de Rotaryclub heel hartelijk bedanken voor hun support.  

 

De nieuwe donatie zal net zoals in 2010 worden gebruikt worden voor het betalen van de salariskosten en familiedagen van het basketbalprogramma in de wijk Popular Uno. Deze wijk is veel geplaagd door bendeconflicten die het dagelijkse leven zeer ernstig verstoren.

  

Dankzij de donatie in 2010 van de Rotaryclub hebben we destijds het programma in deze wijk hervat, nadat het in 2009 helaas bijna een jaar had stilgelegen vanwege de voortdurende ongeregeldheden. Toen in 2010 eindelijk de rust in deze wijk was weergekeerd hebben we het programma weer hervat.

  

Sindsdien is de veiligheidssituatie in de wijk nog steeds af en toe erg verontrustend, maar toch is Aros de Esperanza verheugd om te kunnen vermelden dat het programma gelukkig wel zeer voorspoedig en succesvol verloopt met een deelname van ruim 50 speelsters en een zeer sterke interesse van hun ouders in ons programma.  

 

 

Speelsters team t/m 13 jaar - wijk Popular Uno

 

Dankzij de nieuwe donatie kunnen we nu ons programma in de wijk Popular Uno ten minste tot het einde van dit jaar voortzetten.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl