Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Eerste leagueontmoeting El Jardín

Eerste leagueontmoeting El Jardín

Wij zijn zeer blij om te vermelden dat op zaterdag 26 november de speelsters van onze nieuwe wijk El Jardín hun eerste leagueontmoeting hebben gespeeld m.b.t. onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza"!

 

Speelsters El Jardín & assistente Johana (oranje shirt) en Guido

 

In oktober hadden wij het nieuwe basketbalprogramma in de wijk El Jardín gestart, dus wij hadden maar een kleine maand de tijd om onze nieuwe speelsters klaar te stomen voor hun eerste wedstrijden! Tot nu toe geeft Guido zelf in deze wijk de trainingen, samen met de in november aangenomen assistente Johana, totdat er een geschikte vrouwelijke basketbalcoach is gevonden.

 

Wedstrijd t/m 10 jaar (El Jardín in het rood)

 

De tegenstander van El Jardín op deze leaguedag was onze wijk 8 de Marzo. Ons basketbalprogramma in deze wijk bestaat al bijna twee jaar, dus het was een grote uitdaging voor de speelsters van El Jardín om tegen hen goed voor de dag te komen.

 

Wedstrijd t/m 12 jaar (8 de Marzo in het blauw)  

 

Wedstrijd t/m 14 jaar (El Jardín in het geel)

 

 

 

Ondanks onze korte voorbereidingstijd m.b.t. de teams van El Jardín is de leaguedag zeer goed verlopen. Alle speelsters hadden het reuze naar hun zin!

 

Enthousiaste aanmoedigingen speelsters El Jardín voor hun teamgenoten

   

De speelsters van El Jardín gedragen zich af en toe nog wel zeer ongedisciplineerd, maar dit is altijd het geval in het begin van een nieuw opgestart basketbalprogramma in een wijk.

 

Speelsters El Jardín t/m 10 jaar

 

In een maand tijd hebben wij echter al veel vooruitgang geboekt. Waar bijvoorbeeld de meisjes op de eerste trainingen onder elkaar nog zeer ruwe taal gebruikten en veel agressief gedrag vertoonden, gaan ze nu al een stuk kalmer en vriendelijker met elkaar om.  

 

Speelsters El Jardín t/m 14 jaar & assistente Johana

 

Om de speelsters van El Jardín tijdens deze leaguedag extra ervaring op te laten doen, hebben alle speelsters twee complete wedstrijden gespeeld. Tijdens de wedstrijden hebben wij veel time-outs gebruikt om de speelsters aanwijzingen te geven. Het was zeer leuk om te zien dat de speelsters in hun 2e wedstrijd al veel beter speelden dan in hun 1ste wedstrijd.

 

Time-out El Jardín

 

Onze vaste scheidsrechter Sebastián was voor deze leaguedag helaas verhinderd. Onze coördinatrice Andrea heeft op deze dag de wedstrijden voor ons gefloten.  

 

 

Zie hieronder een selectie van de foto's genomen op deze dag. De teams van El Jardín speelden in het rood en geel, de teams van 8 de Marzo speelden in het blauw en oranje.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl