Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Registratie in Bogotá

Registratie in Bogotá

Op vrijdag 13 mei jl. is Guido langs geweest bij het Colombiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Justitie (Ministerio del Interior y de Justicia) in de hoofdstad Bogotá om het officiële registratieproces van Aros de Esperanza in Colombia af te ronden.

 

 

Een officiële registrering in Colombia vereist veel administratieve formaliteiten en is nogal tijdrovend. Maar Aros de Esperanza is blij om te vermelden dat bijna alle vereiste papieren reeds nagekeken en goedgekeurd zijn door het Ministerie, op een paar kleine te maken wijzigingen na. De verwachting is dat eind september de registratie officieel rond is. 

 

Het inwonersaantal in Bogotá is veel hoger dan in Medellín. Waar Medellín een inwonersaantal heeft van 2,5 miljoen inwoners, heeft Bogotá maar liefst 7,5 miljoen inwoners. De stad is dan ook immens groot, zo ver als het oog reikt.

 

 

De gemiddelde temperatuur in Bogotá is veel lager dan in Medellín, waar de temperatuur het hele jaar rond de 23 graden ligt. In Bogotá is de gemiddelde temperatuur slechts 14 graden! Dit komt omdat Bogotá een stuk hoger ligt dan Medellín. Bogotá ligt op een hoogte van 2.600 meter, Medellín op een hoogte van 1.500 meter.

 

 

Parlementsgebouw regering - Plaza de Bolivar - Bogotá

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl