Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
31-1Bezoek Noortje aan wijk San Pedro
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 4 eindtoernooi 2017

Dag 4 eindtoernooi 2017

Op woensdag 13 december vond dag 4 plaats van ons eindtoernooi 2017. Het toernooi zal in totaal 9 dagen in beslag gaan nemen vanwege het grote aantal deelnemende meisjes aan ons project (ruim 550). Het toernooi is verdeeld in 3 delen:
- dag 1, 2 en 3: toernooi teams t/m 8 en 10 jaar
- dag 4, 5 en 6: toernooi teams t/m 12 en 14 jaar

- dag 7, 8 en 9: toernooi teams t/m 16, 18 en 21 jaar

 

Op dag 1, 4 en 7 spelen de teams van onze 4 wijken aan de oostkant van Medellin hun kwalificatie-toernooi: wijken Popular 1 (bruine tenues), El Jardín (gele tenues), San Pedro (groene tenues) en 8 de Marzo (oranje tenues). En op dag 2, 5 en 8 spelen de teams van onze 4 wijken aan de westkant van Medellín hun kwalificatietoernooi: wijken Hato Viejo (lichtblauwe tenues), Efe Gómez (paarse tenues), Aures 1 (rode tenues) en Blanquizal (roze tenues). De beste 2 teams per leeftijdscategorie van elk kwalificatietoernooi gaan naar de halve finales (finaledagen). Op dag 3, 6 en 9 worden deze finaledagen gespeeld.

 

De speellocatie is Comfama Aranjuez, centraal gelegen t.o.v. onze 8 wijken, waar wij ook dit jaar weer een indoorhal en buitenveld hebben gehuurd voor 9 dagen. Plus op de finaledagen nodigen wij na afloop ook alle teams en hun familieleden uit voor de mooie zwembaden van Comfama Aranjuez. Helaas is ook dit jaar de huur wederom duurder geworden, wat een grote aanslag is op ons budget. Maar de locatie is zeer veilig, en daarop staat natuurlijk geen prijs.

Zoals altijd vervoeren wij alle teams en hun familieleden gratis met grote bussen naar de speellocatie. Plus ook huren wij officiële scheidsrechters in om alle wedstrijden in goede banen te leiden. En net als verleden jaar hebben wij ook dit jaar weer mooie kampioensbekers gekocht. Plus uiteraard ontbreken ook onze traditionele toernooimedailles niet, een traditie die al jaren terug gaat.

 

  

 

   

 

Al de wedstrijden gespeeld op deze woensdag 13 december verliepen wederom op een zeer sportieve manier. Helaas hadden we op deze dag wel enkele vervelende blessures, o.a. een verstuikte enkel en een lelijke val op een pols. Hierdoor zaten we op deze dag veel bij zowel een EHBO-post op de speellocatie als in een ziekenhuis. 

Rond de medaille-uitreiking waren al onze stafleden echter weer terug van alle spoedgevallen. Zoals altijd waren de meisjes weer zeer blij met hun medailles! En de teams die zich hebben gekwalificeerd voor de halve finales op de finaledag op vrijdag 15 december zijn:

- toernooi t/m 12 jaar: El Jardín-rojo (#1, gele tenues) en 8 de Marzo (#2, oranje tenues)

- toernooi t/m 14 jaar: El Jardín-rojo (#1, gele tenues) en Popular 1 (#2, bruine tenues)


Zie hierbij een kleine selectie foto's van deze fraaie dag.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

   

 

  

 

 

 

 

   

Verdere foto's van dag 4:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl