Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag Aros Tennistoernooi 2014

Verslag Aros Tennistoernooi 2014

Op zaterdag 22 maart heeft voor de derde keer het Aros de Esperanza Dubbel Tennistoernooi plaatsgevonden.

 

Net zoals de edities in 2012 en 2013 is ook deze keer ons toernooi wederom zeer succesvol en gezellig verlopen! In totaal namen er deze keer 48 personen aan deel, dat plaats vond op de tennisbanen van het TopSpin Centre in Zwijndrecht.      

 

 

 

 

 

 

In totaal waren er acht tennisbanen geheel gratis tot onze beschikking gesteld door het TopSpin Centre Zwijndrecht op deze zaterdagavond. Hierbij willen wij dan ook het TopSpin Centre Zwijndrecht heel hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar! 

 

De wedstrijden werden gespeeld van 19:00 tot 23:00. Elke deelnemer heeft twee wedstrijden van een uur gespeeld. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedroeg € 12,50 per persoon dat in zijn geheel naar ons sociaal basketbalproject in Colombia is gegaan.

 

De organisatie van het toernooi was in handen van mevrouw Annette Verschure, de voorzitster van Stichting Aros de Esperanza. Hierbij willen wij mevrouw Verschure dan ook zeer hartelijk bedanken voor al haar fraaie inzet en harde werk om van het toernooi een zeer geslaagd evenement te maken!

 

 

Ook willen wij hierbij heel graag Gerard Wildschut, Anke Zoutewelle en Cokky Harms bedanken voor het bijhouden van de programmering en uitslagen van de wedstrijden.

 

 

 

Uiteraard werd er niet alleen maar getennist op deze fraaie zaterdagavond, maar ook lekker gezellig geborreld en nagepraat over de gespeelde wedstrijden. 

 

 

 

Net zoals verleden jaar werd ook deze zaterdagavond ons tennistoernooi weer muzikaal zeer sfeervol opgeluisterd door het Jazz Quartet "Feel Good"! 

 

 

 

 

Het Jazz Quartet "Feel Good" speelde geheel belangeloos op deze avond. Hierbij willen wij hen zeer hartelijk bedanken voor deze mooie geste. Mocht u dit Jazz Quartet willen boeken voor een leuke feestavond of een CD van hen willen bestellen, dan kunt u contact opnemen met Henk Kok: 078-61261242.

   

Ook werd er dit jaar weer een leuke loterij met mooie prijsjes gehouden. Alle honderd loten waren binnen zeer korte tijd verkocht door de enthousiaste aanpak van Gerard, Anke en Cokky. 

 

 

 

Dankzij het prachtige aantal van 48 deelnemers en de gehouden loterij heeft het tennistoernooi in totaal het ongelooflijke mooie bedrag van 720 euro opgebracht! Hierbij willen wij alle deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun deelname aan ons toernooi.

 

De avond werd afgesloten met een bedankwoord voor alle deelnemers en de prijsuitreiking. Aangezien het toernooi wederom zo fantastisch is verlopen kijken we nu al uit naar ons vierde Aros de Esperanza Dubbel Tennistoernooi in 2015!

 

Zie hieronder nog een aantal foto's van deze zeer gezellige avond.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl