Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Opname Colombiaanse TV!

Opname Colombiaanse TV!

Op dinsdagmiddag 19 februari is ons basketbalprogramma in de wijk El Jardín bezocht door de regionale TV-zender TeleMedellín. Deze zender heeft een TV-programma genaamd "Camino por el barrio", wat vrij vertaald "Wandeling door de wijk" betekent. Voor dit programma bezoeken zij altijd wijken in Medellín en maken dan filmopnames als ze iets interessant vinden en houden vervolgens interviews met de betrokkenen.

 

Onze projectcoördinatrice Andrea was deze dinsdag aanwezig om de mensen van TeleMedellín te begroeten en ons programma te tonen. Guido, die de basketbaltrainingen in El Jardín geeft, kon hier namelijk helaas niet op tijd bij zijn vanwege enkele andere zeer urgente zaken. Aan het eind van de middag kon Guido echter gelukkig toch nog even naar El Jardín komen om ook met de mensen van TeleMedellín te praten.

 

De TV-zender heeft o.a. filmopnames gemaakt van de basketbaltraining gegeven door Andrea en interviews gehouden met onze speelsters, alsmede met Andrea en Guido. Op zaterdag 9 maart zullen de opnames en interviews worden uitgezonden. Hopelijk wordt de uitzending door veel lokale mensen en bedrijven gezien, waarna ze misschien ons project op één of andere manier willen gaan steunen.

 

 

Andrea samen met speelsters El Jardín en de staf van TeleMedellín (o.a. presentator Gustavo Blanco, rechts naast Andrea)


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl