Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uitdeling gratis schoolschoenen!

Uitdeling gratis schoolschoenen!

Dankzij een fraaie donatie van basisschool De Hazesprong in Nijmegen zijn wij deze maand begonnen met de deelnemende meisjes aan ons project nieuwe schoolschoenen te geven, bestaande uit witte gymschoenen en zwarte dagelijkse schoolschoenen.De meeste families van de meisjes zijn erg arm en kunnen deze schoenen vaak niet betalen waardoor hun dochters niet naar school kunnen omdat het verplicht is om deze schoenen op school te dragen. Om te voorkomen dat meisjes hierdoor van school af moeten gaan hebben wij ons programma Studiefonds opgericht waarmee wij meisjes helpen met het aanschaffen van hun verplichte schoolkleding en schoeisel.

 

Hierbij willen wij alle leerlingen en hun ouders, alsmede alle leraren, directie en overige stafleden van de Hazesprong heel hartelijk bedanken voor hun mooie gift. En speciaal willen wij mevrouw van Rossum bedanken voor het aandragen van ons project bij De Hazesprong.

Vanwege de erg hoge dollarkoers t.o.v. de Colombiaanse peso vroegen schoenenleveranciers lange tijd torenhoge prijzen omdat veel schoenen worden geïmporteerd. Hierdoor heeft de besteding van de gift langer op zich laten wachten dan normaal, onze excuses hiervoor. Van alle uitdelingen zullen wij foto´s en video´s maken. Zie hieronder reeds enkele foto´s van de uitdeling van de schoolschoenen in een paar van de wijken waar wij werken. 
 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl