Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie Decathlon Frankrijk!

Donatie Decathlon Frankrijk!

Wij zijn heel erg blij om te kunnen vermelden dat wij in deze moeilijke en zware tijd een zeer fraaie donatie van 2.000 Euro hebben gekregen van het hoofdkantoor van de sportketen Decathlon in Frankrijk. Decathlon heeft een eigen stichting genaamd Foundation Decathlon United waarmee zij over de hele wereld het beoefenen van sport willen promoten.De erg mooie donatie van Foundation Decathlon United mogen we gaan besteden aan de aanschaf van nieuwe basketballen, 80 voedselpakketten en aan het betalen van salarissen aan onze lokale staf m.b.t. de maand augustus.

De families gaan super blij zijn dat we hen wederom voedselpakketten kunnen geven. En de meisjes zullen zeer verrast en opgetogen zijn dat we dadelijk met nieuwe basketballen onze activiteiten kunnen gaan hervatten zodra de Colombiaanse regering hiervoor groen licht geeft. Momenteel zitten we namelijk nog altijd in quarantaine. En voor ons als stichting hebben wij dankzij Decathlon ook weer een beetje lucht gekregen wat betreft de financiën, want het is elke maand altijd weer een grote zorg om de salarissen van onze lokale staf te kunnen blijven betalen.

Wij zijn ontzettend verheugd dat zo'n prachtig, groot en gerenommeerd bedrijf als Decathlon onze stichting wil ondersteunen. Hopelijk kunnen wij een mooie samenwerking aangaan met Decathlon en samen zo ons project nog beter en sterker maken. Als zeer kleine en bescheiden stichting zijn wij namelijk altijd op zoek naar partnerships om de deelnemende meisjes aan ons project een nog betere toekomst te kunnen geven. 

 

 

Hierbij willen wij Foundation Decathlon United heel erg bedanken voor hun geweldige donatie. Tevens willen wij Manuela Pérez van Decathlon Bogota ontzettend bedanken voor al haar hulp bij het tot stand komen van de donatie.

   
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl